Sibagindar, Pakpak Bharat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Sibagindar

Peta lokasi Kecamatan Sibagindar
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Pakpak Bharat
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Sibagindar iku salah sijining kecamatan ing Kabupaten Pakpak Bharat provinsi Sumatra Lor.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Pakpak Bharat