Sianów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sianów
POL Sianów COA.svg
Lambang Sianów
POL Koszalin map.svg
Lokasi Sianów
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomeria Kulon
Jembar: 15,93 km²
Pedunung: 6.520 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ZKO
Alamat
balé kutha:
ul. Armii Polskiej 30
76-004 Sianów
Situs wèb resmi: www.sianow.pl
Politik
Walikutha: Maciej Berlicki

Sianów (Jerman Zanow) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 6.520 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sianów&oldid=818094"