Sheryl Sheinafia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sheryl Sheinafia
Latar mburi
Jeneng lair Sheryl Sheinafia Tjokro
Lair 4 Desember 1996 (umur 18)
Flag of Indonésia Jakarta, Indonésia
Jinis Musik Pop
Perdamelan Penyanyi
Instrumèn Vokal, Gitar
Taun aktif 2011–saiki
Parusahan rekaman Musica Studios

Sheryl Sheinafia Tjokro (lair ing Jakarta, 4 Desember 1996; umur 18 taun). punika penyanyi negara Indonesia. Panjenenganipun punika enom saka 5 siblings. Ing musik pisanan instrument ing sinau saka umur 5 taun 11 taun punika piano. Tertarik sinau gitar minangka katon pengawal sak lingkungan home asring muter gitar.

Kanthi fasilitas Youtube, Sheryl sinau gitar playing Techniques saka luar negeri uga seniman lokal. Sheryl iki banget inspirasi dening game Guitar Engineering John Mayer.

Kemampuan kang kanggo muter gitar lan nulis lagu, nggawe Basa Acin, pemilik Musica Studios kanggo mlebu marang nalika yuswanipun 14 taun. Kaya aku ana siji pisanan dirilis ing 2012. Lagu iku asil kang nggawe lan noto dibantu dening Irwan Simanjuntak. Kapindho siji, anduweni raos Silence uga kang nggawe lan dibukak ing Februari 2013. Raos Silence lagu arranger, Sheryl dibantu dening David Kurnia Albert kang bebarengan pamuter pribadi band keyboard Noah.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sheryl_Sheinafia&oldid=881932"