Shalat Munfarid

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Shalat Munfarid iku Shalat Sunnah sing dilakoni dhéwé, ing masjid, musala, omah, lan sapanunggalané. Sabeneré shalat sunnah iki bisa diayahi sacara jamaah nanging luwih dianjuraké dilakoni dhéwé.

Conto-conto Shalat Sunnah Munfarid[sunting | sunting sumber]

Shalat-shalat sing luwih becik diayaho dhéwé antara liya:

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  • Buku "Ayo Belajar Agama Islam" Untuk SMP Kelas IX, Tim Abdi Guru, Penerbit Erlangga, Halaman 125 dan 126.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Shalat_Munfarid&oldid=860964"