Seth MacFarlane

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
MacFarlane, 2011

Seth Woodbury MacFarlane (lair ing Amerika Serikat, 26 Oktober 1973; umur 40 taun)) yaiku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Seth_MacFarlane&oldid=836573"