Senori, Tuban

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Senori
Kabupaten
Kabupaten Tuban
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Senori iku salah siji kecamatan ing kabupaten Tuban, Jawa Timur.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Sendhang
  2. Jatisari
  3. Medalem
  4. Wanglukulon
  5. Wangluwétan
  6. Sidaharja
  7. Rayung
  8. Katerban
  9. Wanasari
  10. Banyu Urip
  11. Kaligedhé
  12. Leran



 

Senori, Tuban, Jawa Wétan

Désa-désa: Sendhang | Jatisari | Medalem | Wanglukulon | Wangluwétan | Sidaharja | Rayung | Katerban | Wanasari | Banyu Urip | Kaligedhé | Leran

Bali menyang: Kabupaten Tuban
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Senori,_Tuban&oldid=855527"