Selat Alor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Selat Alor iku selat sing misahaké Pulo Lembata (ing sisih kulon) karo Pulo Pantar (ing sisih wétan). Selat iki sekaligus minangka wates antara Kabupatèn Lembata karo Kabupatèn Alor.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Selat_Alor&oldid=830630"