Segara Lor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Segara Lor

Segara Lor iku sawijining segara ing Samudra Atlantik, dumunung ing antara Norwegia lan Denmark ing sisih wétan, Inggris ing kulon, Samudra Atlantik ing sisih lor, lan Jerman, Walanda, Belgia, lan Prancis ing sisih kidul.


Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Segara_Lor&oldid=826741"