Seberang Ulu II, Palembang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Seberang Ulu II

Peta lokasi Kecamatan Seberang Ulu II
Provinsi Sumatra Kidul
Kutha Palembang
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Seberang Ulu II iku salah sijining kecamatan ing kutha Palembang, Sumatra Kidul, Indonésia.

Desa/Kelurahan [1][sunting | sunting sumber]

  • 11 Ulu
  • 12 Ulu
  • 13 Ulu
  • 14 Ulu
  • 15 Ulu
  • Sentosa
  • Tangga Takat

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Seberang Ulu II, Palembang