Sayung, Demak

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Sayung
Petademak.jpg
Peta lokasi Kecamatan Sayung
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Demak
Jembar wewengkon km2
Cacah pedunung - jiwa
 - Kapadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan ... desa

Kecamatan Sayung iku salah siji kecamatan ing kabupaten Demak, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Banjarsari
  2. Bedono
  3. Bulusari
  4. Dombo
  5. Gemulak
  6. Jetaksari
  7. Kalisari
  8. Karangasem
  9. Loireng
  10. Perampelan
  11. Pilangsari
  12. Purwosari
  13. Sayung
  14. Sidogemah
  15. Sidorejo
  16. Sriwulan
  17. Surodadi
  18. Tambakroto
  19. Timbulsloko
  20. Tugu

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sayung,_Demak&oldid=805371"