Sausapor, Tambrauw

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Distrik Sausapor

Peta lokasi Kecamatan Sausapor
Provinsi Papua Kulon
Kabupatèn Tambrauw
Jembar wewengkon - km²
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Distrik Sausapor iku salah sijining distrik (setingkat karo kecamatan) neng Kabupatèn Tambrauw provinsi Papua Kulon.

Désa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupatèn Sorong

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sausapor,_Tambrauw&oldid=811153"