Satria muda britama

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Satria Muda BritAma iku salah sawijining klub bal basket "profesional" sing main ana ing Liga Bal Basket Indonesia sing asale saka Jakarta. Satria Muda iku pemenang Liga Bal Basket Indonesia ing taun 2006 lan uga oleh nomor loro ing kompetisi Sister City ing Jakarta. kandhange ana ing BritAma Arena ing sakjroning gedung blanjan Sports Mall ing Kelapa Gading, Jakarta Lor sing amot 7.000 uwong.

Ing usum "reguler IBL" 2006 Satria Muda metu dadi juwara maneh sakwise ngalahke Aspac Putra Riau 2-0 ing "final" kang nganggo "format game" the best of three. ana paraga kang kalebu ing tim nasional basket Indonesia yaiku Faisal J Ahmad, Amin Prihantono, Wendha Wijaya, Ronny Gunawan, Wahyu Widayat Jati, Dwui Eriano, Youbel Sondakh dan Denny Sumargo sing saiki ana ing Garuda Bandung.

Cithakan:IBL