Sarékat Islam

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sarékat Islam utawa dicekak SI iku sawijining pakumpulan pulitik pisanan ing Indonésia sing angkahé kanggo nglawan dhominasi pedagang Cina. Sarékat Islam iku asale saka perkumpulan SDI (Sarekat Dagang Islam).

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sarékat_Islam&oldid=831619"