Santander

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Santander ing Spanyol

Kutha pelabuhan Santander kuwi ibukutha wilayah otonom Cantabria kang dumunung ing panté lor Spanyol antara Asturias (ing sisih kulon) lan Negeri Basque (ing sisih wétan). Ing taun 1998 pedunungé watara 184.000. Kira-kira saproteloné pedunung Cantabria manggon ing Santander.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Santander&oldid=812993"