Sant'Eusanio del Sangro

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sant'Eusanio del Sangro-Stemma.png

Sant'Eusanio del Sangro kuwi sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo negara Italia. Jembar wewengkon 23,96 km2 lan cacahing pedunung 2.420 jiwa. Komunitas kang wewatesan karo kutha iki yakuwi: Altino, Atessa, Casoli, Castel Frentano, Guardiagrele, Lanciano.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung



Koordinat: 42°10′N, 14°20′E