Sangen, Kajoran, Magelang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Sangen

Peta lokasi Désa Sangen
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kecamatan Kajoran
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Sangen iku salah sawijining desa / Kalurahan ing Kecamatan Kajoran, Magelang, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]