Sandomierz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sandomierz
POL Sandomierz COA.svg
Lambang Sandomierz
POL Sandomierz map.svg
Lokasi Sandomierz
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Salib Suci
Jembar: 28,8 km²
Pedunung: 25.300 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: TSA
Alamat
balé kutha:
pl. Poniatowskiego 3
27-600 Sandomierz
Situs wèb resmi: www.sandomierz.pl
Politik
Walikutha: Jerzy Borowski

Sandomierz (Jerman Sandomir) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 25.300 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sandomierz&oldid=807137"