Saint-Dié-des-Vosges

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Saint-Dié-des-Vosges
Blason ville fr Saint-Die-des-Vosges (88).svg
Lambang Kota
Motto: "--"
(Makna): "--"
Sesanti:
Lokasi Saint-Dié-des-Vosges ing Prancis
Dina Dadi: 669
Walikota: Christian Pierret
Luas: 49,15 km²
Penduduk:
Kepadatan:
22 569 (1999)
+/- 489 / km²
Kode Tilpun: (-)
Situs web resmi: [1]


Museum Pierre-Noël

Saint-Dié-des-Vosges iku salah siji kutha gedhe ing Vosges département yaiku ing région Lorraine dumunung ana ing Prancis kidul.

Géografi[sunting | sunting sumber]

Ékonomi[sunting | sunting sumber]

Sajarah[sunting | sunting sumber]

Universalis Cosmographia

1507 : Universalis Cosmographia (Martin Waldseemüller)



Budaya[sunting | sunting sumber]

Universitas[sunting | sunting sumber]

Universitas

Institut universitaire de technologie :




Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.