Sadhel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wangun sadhel kang ana ing sepedah onthel

Sadhel utawa sèdhel bisa uga kasebut jok yaiku piranti kang biasa dianggo lungguh ana ing sepédah motor utawa pit. Saka wanguné ana wwerna-werna gumantung panganggoné. Yèn modhèl pit onthèl iku sadhelé cendhèk lan lancip bentuké, yèn motor dawa lan njebèr. Ing jaman saiki modhèl sadhel bisa diganti-ganti gumantung seléra.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sadhel&oldid=829786"