Sachsen-Anhalt

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gendéra
Flag of Saxony-Anhalt.svg
Statistik
Ibu kutha: Magdeburg
Wilayah: 20.447 km²
Pedhunung: 2.337.000 (2010)
Kapadhetan: 126 inh./km²
Situs web: sachsen-anhalt.de
ISO 3166-2: DE-ST
Politik
Pradana Mantri: Reiner Haseloff (CDU)
Parté sing Kuwasa: CDU/SPD coalition
Péta
Germany Laender Sachsen-Anhalt.png

Sachsen-Anhalt iku sawijining negara bagéyan ing Jèrman. Amba wilayahé 20.447 km² lan pedhunungé cacahé ana 2,3 yuta. Ibu kuthané iku Magdeburg.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sachsen-Anhalt&oldid=886741"