Sabak digital

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
IFA 2010 Internationale Funkausstellung Berlin 03.JPG

Sabak digital (en:tablet computer) yaiku piranti komputer digital sing wujude kaya sabak. Kanggo ngoperasekake nganggo stylus sing mirip potlot utawa pensil. Ing jaman modhèrn, fungsi sabak wis digantèkaké déning sabak digital arupa komputer tablèt sing bisa ditulisi lan dibusak makaping-kaping sacara èlèktronik. Indonésia wis nyatakaké bakal gawé sabak nasional kanggo para murid Sekolah dhasar ing taun2012.[1]

Sabak digital lan stylus

Balai Pustaka (BP) uga wis ngenalaké sabak modhèrn, ya iku arupa komputer tablet pitung inci sing isi materi pelajaran kelas 1- 6 SD. "Komplit. kabèh pelajaran sajroning nem taun wis ana ing njeroné.[2]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sabak_digital&oldid=882301"