SR (disambiguasi)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

SR, sr, utawa Sr bisa ngrujuk marang:

SR[sunting | sunting sumber]

sr[sunting | sunting sumber]

sr bisa ngrujuk marang:

Sr[sunting | sunting sumber]

Sr. bisa ngrujuk marang:

  • Senior, wong sing duwé pengalaman luwih, utawa luwih tuwa.

Sr bisa ngrujuk marang:


Disambig.svg
Puniki kaca disambiguasi akronim utawi cekakan — satunggiling bantuan navigasi kanggé ngarahaken Panjenengan tumuju dhumateng artikel ingkang leres, ing antawisipun sapérangan cekakan ingkang sami. Menawi Panjenengan dumugi kaca puniki langkung pranala saking artikel sanès, wonten saénipun Panjenengan wangsul dhumateng artikel kasebat lan ngelersaken pranalanipun supados langsung tumuju dhumateng kapanjangan ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=SR_(disambiguasi)&oldid=869140"