SINDOtv

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
SINDOtv
PT Sun Televisi Network
SINDOTV.png
Jeneng sadurungé Sun TV
Nggantèkaké VH1 Indonesia (tidak beroperasi)
Slogan Referensi Indonesia
(sejak 2011)
Wilayah siaran Indonesia
Diluncuraké Tahun 2007
(sebagai SUN TV)
Tahun 2011
(Sebagai SINDOtv)
Sing duwé Media Nusantara Citra
Kantor pusat Jakarta, Indonesia
Situs web http://www.sindotv.com
Kasumadyan
Siaran satelit
Indovision Channel 83
OkeVision Channel 101
Top TV Channel 83

SINDOtv (saderengipun inggih gadhah nama Sun TV) inggih punika salah satunggaling stasiun televisi swasta ingkang kalebet televisi terstrial utawi televisi mawi jaringan ingkang wonten ing Indonésia. SINDOtv inggih dipundamel déning saklompok perusahaan Media Nusantara CitraSindoTV.kota Medan 01:40.04:40

Rangkaian[sunting | sunting sumber]

Rangkaian daratan[sunting | sunting sumber]

Masa ini, SINDOtv memegang beberapa siaran televisyen tempatan yang ada di Indonesia, antaranya ialah:

Dalam persiapan siaran[sunting | sunting sumber]

Adapun stesen televisyen tempatan SINDOtv yang sedang dalam persiapan siaran:

Rangkaian satelit[sunting | sunting sumber]

Selain terdapat di rangkaian daratan, SINDOtv boleh dinikmati pada Satelit SES 7/Cakrawarta yang berada di:

Program acara[sunting | sunting sumber]

SINDOtv nayangaken adicara kados ta pawartos, hiburan, fitur lan talkshow. Program acara SINDOtv ing antawisipun inggih kados mekaten:[1]

Ing wekdal sak punika[sunting | sunting sumber]

  • Program pawartos:
    • Bongkar Perkara
    • Sindo Prime
    • Sindo Round Up
    • Sindo @ Noon
    • Sindo @ 11
    • World @ Six
    • World @ 2
    • Sindo Pekan Ini
  • Program Komedi:
    • Ngerjain (ingkang sampun nate tayang ing MNCTV)
    • Bubaran Kantor
  • Program ekonomi:
    • Trust Inside
    • Bincang Investasi
  • Program talk show:
    • Inspirasi Bisnis Jitu
    • Biz Event
    • Dialog Indonesia
    • Referensiana
    • Rehat Siang
    • Dokter Otto
    • Polemik
    • Motivatalk
    • Obrolan Plus
    • Klinik Sehat
    • Terapi Sehat
    • The Forum
    • Bukan Perempuan Biasa
  • Program anak:
    • Team Galaxy (ingkang sampun nate tayang ing Global TV)
    • Scooby Doo
    • Rugrats (ingkang sampun nate tayang ing Global TV & tvOne)
    • Rocket Power
    • Hey Arnold! (ingkang sampun nate tayang ing Global TV & tvOne)
    • Ayo Cari Tahu! (ingkang sampun nate tayang ing RCTI)
    • Melodi Ceria (ingkang sampun nate tayang ing RCTI)
  • Program hiburan:
    • In Seleb
    • Klip Musik Religi
    • Tangguh (Tangga Lagu Sepuluh)
    • Melody Vaganza
    • Buletin Sinema
    • Jomblo
    • Retro Hits
    • Hits
    • Travel Diary
    • A Pop News (Asian Pop News)
    • Sofa Merah
    • Drama Asia
    • Go Shot
  • Program features:
    • Hanya Di Indonesia (HDI) (ingkang sampun nate tayang ing RCTI)
    • Gerbang Islam Nusantara
    • Atlas
    • Unik (ingkang sampun nate tayang ing RCTI)
    • Urban (ingkang sampun nate tayang ing RCTI)
    • Trekking (ingkang sampun nate tayang ing RCTI)
    • Kaki Langit (ingkang sampun nate tayang ing Global TV)
    • Gapura (ingkang sampun nate tayang ing RCTI)
    • Khazanah Islam
    • Ragam Indonesia
    • Drive!
    • Digital Tekno
    • Aksen
    • Perkara
    • Mobil Motor
    • Citizen Shot
    • Bukan Sok Tahu
    • HighEnd On TV (ingkang sampun nate tayang ing MNC News)
    • Jendela (ingkang sampun nate tayang ing MNCTV)
    • Sidik Kasus (ingkang sampun nate tayang ing MNCTV)
    • Travel Diary
    • Zamrud Khatulistiwa
    • Bongkar Perkara
  • Program reality show:
    • Kado
    • Bukan Sok Tahu
    • Duit Greget
    • Emang Gampang Cari Duit
    • Selebriti Nginep (ingkang sampun nate tayang ing RCTI)
    • Ketemu Camer (ingkang sampun nate tayang ing RCTI)
    • Bus Nekad
  • Program kuliner:
    • Menu (Makanan Enak Nusantara) (ingkang sampun nate tayang ing RCTI)
    • Easy Cooking
    • Extreme Kuliner (ingkang sampun nate tayang ing Global TV)
  • Program game show:
    • Klobb Banget (ingkang sampun nate tayang ing Global TV)
    • Benteng Takeshi (ingkang sampun nate tayang ing MNCTV)
  • Program religi:
    • Worship Night
    • Mimbar Reform Injil Indonesia
    • Assalamualaikum Ustadz (ingkang tasih tayang ing RCTI)
    • Ngaji Yuk
  • Program Infomercial:
    • Lejel Home Shopping
    • DRTV
    • TV Shopping
    • Gogomall Home Shopping
    • Smile Home Shopping
    • JACO Sindotv
    • Cooking Star
    • SUPERFINE (ez Shop)
    • Ninja Shopping Mart
    • Properties In Harmony
  • Program Olahraga:
  • Program sanesipun:
    • Citizen Shot
    • Biz Event's
    • Prie GS
    • Trust Inside
    • Police Women

Wekdal rumiyin[sunting | sunting sumber]

  • Indonesia 1st channel
  • Cinema Cinema (ingkang sampun nate tayang ing RCTI)
  • Duel (ingkang sampun nate tayang ing RCTI)
  • Made In Indonesia (ingkang sampun nate tayang ing Global TV)
  • Nikah Gratis (ingkang sampun nate tayang ing RCTI)
  • Katakan Cinta (ingkang sampun nate tayang ing RCTI)
  • Susahnya Minta Maaf (ingkang sampun nate tayang ing RCTI)
  • Musik Aja
  • Nusantara Pagi
  • Indonesia Pagi
  • Indonesia Siang
  • Indonesia Petang
  • Indonesia Malam
  • Indonesia Terkini
  • Indonesia Terakhir
  • Indonesia Update
  • Indonesia Breaking News
  • Warta Sumbagsel
  • Kota Kita
  • Tangerang Kita
  • Klip by Request
  • Kilas Sindo

Penyiar[sunting | sunting sumber]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=SINDOtv&oldid=887344"