S.H.E

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
S.H.E
SHE perfect3hk.jpg
Hebe, Ella, and Selina (from left to right) in Hong Kong during their Perfect 3 tour.
Asal Republic of China (Taiwan)
Jeneng liya 女朋友 (Cithakan:CJKV)
Pakaryan Singers, actresses
Genre Mandopop
Label(s) HIM International Music
EMI (PRC, Singapore)
WOW Music (HK; 2007–present)
Avex Asia (HK; 2001–2007)
Taun aktif 2001–present
Current Members Selina, Hebe, Ella
Dipengaruhi déning Sweetbox, i.n.g,
Situs resmi www.him.com.tw

S.H.E kuwi grup musik saka Taiwan kang kondhang ning negara Asia kayata ning RRC, Hong Kong, Taiwan, Malaysia, Filipina lan Singapura, anggotané ana telu, yakuwi Selina Ren, Hebe Tian, lan Ella Chen.[1] yakuwi grup musik saka Taiwan kang anggotané wong telu kang ayu-ayu.[1] yakuwi, Selina Jen, Hebe Tien, lan Ella Chen. [2] Jeneng grup musik iki dijukut saka aksara kaping pisanan saka jeneng-jenengé wong telu mau.[1] Diwiwiti digawe nalika wong telu mau meluni ajang kontes nyanyi lan dadi pamenangé yakuwi Jen kang nuli langsung nanda tangani kontrak rekaman. [1] Tien lan Chen kang nalika kuwi uga dadi finalis melu nggabung lan akiré mbentuk grup musik kang jenengé S.H.E. [1] Katelu anggota mau kang esih enom nambah kesan enerjik kang nyenengaké lan karakter vokal saka wong telu mau kang beda ditambah karo penam[pilané kang ayu-ayu lan tambah ayu enggal tauné.[1]

Awit ngerilis albumé kang kaping pisan yakuwi album kang judulé GIRLS DORM, gruup musik iki langsung mlebu ning nominasi dadi artis anyaran kang paling apik ning ajang 13th Golden Melody Awards ning taun 2001, nganti saiki S.H.E wis ngrilis 12 album lan bisa ngedol nganti 15 yuta copy. [1] Produksi albumé ana ning ngisoré label HIM International Music kang akiré dilanjutaké maring label rekaman kang beda, kang bisa ngenalaké grup musik iki nganti kondhang ning Hong Kong, Singapura, lan Cina. [1] Grup musik iki uga tau mainaké peran ning seri drama televisi, host ning variety shows, lan ngontribusikaké 10 tetembangan dadi sountrack ning 6 drama. [1] S.H.E ndukung luwih saka 30 perusahaan lan dadi bintang iklan ning produk kayata Coca-Cola lan World of Warcraft. [1]

Ning sasuwené njegur ning donya musik, ning taun 2001, S.H.E ngelaksanakaké tour kayata ning Shanghai lan Hong Kong, Albumé dirilis nggal taun nganti ning taun 2007 ngerilis album kaping sepuluhé grup musik iki ngerilis album kang judulé PLAY kang bisa ngeraih 150.000 copy kaedol ning patang dina sawisé dirilis.[1] Album iki uga anggawe S.H.E mlenu ning nominasi lan olih bebungah artis wanita paling kondhang ning ajang 18th Golden Melody Awards.[1] Ning taun sawisé kuwi, S.H.E ngtokaké album kang kaping 11, judulé FM S.H.E.[1] Taun 2010, ngerilis album SHERO.[2][1] Grup musik iki uga ngelaksanakaké tur ning Taiwan lan Beijing.[2][1]


Tembangan Daur Ulang[sunting | sunting sumber]

  • 戀人未滿 (Haven't Reach as Lovers): Destiny's Child Brown Eyes
  • Remember: Sweetbox Superstar
  • 給我多一點 (Give Me More): Charlie There You Go Again 
  • 記得要忘記 (Keep in Mind to Forget It): Kiroro Darling
  • 催眠術 (Hypnotize): Nui Nuntakarn Luem Tum Pen Luem
  • I've Never Been to Me: Charlene Duncan I've Never Been To Me
  • 愛呢 (Where's Love): Sweetbox That Night
  • Watch Me Shine: Joanna Pacitti Watch Me Shine
  • 愛情的海洋 (The Ocean Of Love): Sweetbox Everytime
  • Yes I Love You: Tashannie Day After Day
  • Nothing Ever Changes: Maria Palm Nothing Ever Changes
  • Woman In Love: Rebekah Ryan Woman In Love
  • Always on My Mind: Sweetbox Read My Mind
  • 白色戀歌 (White Love Song): No Angels Come Back
  • 天使在唱歌 (When The Angels Sing): No Angels When The Angels Sing
  • 遠方 (Far Away): Backstreet Boys How Did I Fall In Love with You
  • 半糖主義 (Half Sugar Philosophy): Play Cinderella
  • I.O.I.O: Bee Gees I.O.I.O
  • 找不到 (Can't Find It): Lin You Wei 找不到 (Can't Find It)
  • Only Lonely: J. D. Souther You're the Only Lonely
  • 別說對不起 (Don't Say Sorry): Britney Spears Everytime
  • 對號入座 (Just Right): Aneka Japanese Boy
  • 紫藤花 (Wisteria): Westlife Soledad
  • Goodbye My Love: Nightwish Walking In The Air
  • 宇宙小姐 (Miss Universe): Jade Valerie Crush
  • 天亮了 (It's Dawn): Jade Valerie Like A Bird
  • 我愛煩惱 (I Love Troubles): Fefe Dobson This Is My Life

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o (id)berita S.H.E dipununudh tanggal 22 Agustus 2011
  2. ^ a b c (id)berita S.H.E dipununudh tanggal 22 Agustus 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=S.H.E&oldid=832360"