Rzepin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rzepin
POL Rzepin COA.svg
Lambang Rzepin
Lokasi Slubice.PNG
Lokasi Rzepin
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lubusz
Jembar: 11,42 km²
Pedunung: 6.488 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: FSL
Alamat
balé kutha:
pl. Ratuszowy 1
69-110 Rzepin
Situs wèb resmi: www.rzepin.pl
Politik
Walikutha: Andrzej Skałuba

Rzepin (Jerman Reppen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 6.488 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rzepin&oldid=818188"