Ryn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ryn
POL Ryn COA.svg
Lambang Ryn
120px
Lokasi Ryn
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Warmia-Mazuria
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ryn
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Ryn (Jerman Rhein) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

http://www.fotoryn.com

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ryn&oldid=818186"