Ryglice

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ryglice
POL Ryglice COA.svg
Lambang Ryglice
120px
Lokasi Ryglice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 25,8 km²
Pedunung: 2.801 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
Rynek 9
Ryglice
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Ryglice (Jerman Riesen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 2.801 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ryglice&oldid=807122"