Ruciane-Nida

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ruciane-Nida
POL Ruciane-Nida COA.svg
Lambang Ruciane-Nida
120px
Lokasi Ruciane-Nida
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Warmia-Mazuria
Jembar: 17,07 km²
Pedunung: 4.920 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: NPI
Alamat
balé kutha:
al. Wczasów 4
12-221 Ruciane-Nida
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: Leszek Gryciuk

Ruciane-Nida (Jerman Rudschanny-Nieden) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 4.920 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ruciane-Nida&oldid=837941"