Roy Suryo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tumenggung Roy Suryo Notodiprojo
Lair 18 Juli 1968 (umur 46)
Jogyakarta, Indonésia
Kabangsan Indonésia
Jeneng liya Roy Suryo
Alma mater Jurusan Ilmu Komunikasi Universitas Gadjah Mada (1991-2001)
Pagawéyan Pakar/Narasumberteknologi informasi, fotografi, multimedia lan politik

Kanjeng Raden Mas Tumenggung Roy Suryo Notodiprojo utawa disingkat KRMT Roy Suryo Notodiprojo utawa luwih dikenal kanthi nama Roy Suryo (lair ing Yogyakarta, 18 Juli 1968; umur 46 taun) yaiku pengurus Partai Demokrat ing bab Komunikasi lan Informatika.[1] Roy kerep dadi narasumber ing media massa Indonesia ing bidang teknologi informasi, fotografi, lan multimedia.[2] Roy uga nate dadi gawakake acara ing TV e-Lifestyle ing Metro TV 5 taun. Dening media massa Indonesia dheweke kerep dijuluki pakar informatika.[3]

Roy Suryo ngrampungake kuliah ing Jurusan Ilmu Komunikasi Universitas Gadjah Mada (1991-2001), terus mulang ing Jurusan Seni Media Rekam Institut Seni Indonesia taun 1994-2004.[1] Dheweke uga tau dadi dosen tamu ing Program D-3 Komunikasi UGM, mulang fotografi kanggo semester nanging statuse ora dadi dosen tetep UGM.[1] Roy Suryo kerep entuk penghargaan saka lomba fotografi tingkat nasional sarta penghargaan saka liya-liyane, ing antarane saka Kadin bidang Telematika, Menteri Perhubungan Agum Gumelar, Majalah Trend Digital, Telkomsel, lan Garuda Indonesia.[1] Saliyane ing bidang Telematika, dheweke uga melu ing Perhimpunan Penggemar Mobil Kuno Indonesia, Federasi Perkumpulan Seni Foto Indonesia, uga kacathet minangka salah siji konsultan teknis ing situs resmi PresidhenSusilo Bambang Yudhoyono.[1]


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e (id)selebriti.kapanlagi.com (Dipuntingali tanggal 19 Agustus 2011)
  2. ^ (id)www.tokoh-indonesia.com (Dipuntingali tanggal 19 Agustus 2011)
  3. ^ (id)beritaterkini.tv (Dipuntingali tanggal 19 Agustus 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Roy_Suryo&oldid=854194"