Roseto degli Abruzzi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Roseto degli Abruzzi kuwi jeneng kutha ing negara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Teramo. Jembar wewengkon 52 km2. Cacahing pedunung 23.831 jiwa.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung