Rose Tower

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Rose Tower utawa Rose Rotana Suites minangka salah sawijining gedhung sundhul langit kang ana ing dalan Sheikh Zayed, Dubai, Uni Emirat Arab. Dhuwuré 333 m kanthi tingkat pitung puluh loro. Menara iki dadi hotèl kang paling dhuwur ing donya, ngalahaké Burj al-Arab kang uga ana ing Dubai.

Pirsani uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rose_Tower&oldid=829269"