Roman Pavlyuchenko

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Roman Anatolevich Pavlyuchenko (Rusia Роман Анатольевич Павлюченко Roman Anatol'jevič Pavljučenko) (lair ing 15 Desember 1981 ing Mostovskoi, Krasnodar Krai, Uni Sovyèt) iku sawijining pamain bal-balan Rusia. Dhèwèké dadi anggota tim sépakbola Klub Spartak Moskwa lan Tim nasional bal-balan Rusia.

Ing Piala Eropah 2008 dhèwèké ngegol ping 3.


 
Tim nasional bal-balan Rusia Euro 2008
Gendéra Rusia

1 Akinfeev · 2 V. Berezutski · 3 Yanbayev · 4 Ignashevich · 5 A. Berezutski · 6 Adamov · 7 Torbinski · 8 Kolodin · 9 Saenko · 10 Arshavin · 11 Semak · 12 Gabulov · 13 Ivanov · 14 Shirokov · 15 Bilyaletdinov · 16 Malafeev · 17 Zyrianov · 18 Zhirkov · 19 Pavlyuchenko · 20 Semshov · 21 Sychev · 22 Anyukov · 23 Bystrov · Coach: Hiddink

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Roman_Pavlyuchenko&oldid=814863"