Rok

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
salah siji modhel rok

Rok iku salah sawijining sandhangan wong wadon dianggo nutupi awak wiwit bangkèkan nganti sikil. Rok beda karo clana amarga ora duwe sisih kiwa lan tengen nanging langsung dadi siji.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rok&oldid=833798"