Robert Acquafresca

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Robert Acquafresca
Acquafresca.png
Informasi pribadi
Jeneng pepak Robert Acquafresca
Tanggal lair 11 September 1987 (umur 27)
Papan lair Turin, Italia
Dhuwur 1.84 m (6 ft 0 in)
Posisi pamain Penyerang
Informasi klub
Klub saiki Bologna
Nomer 99
Karir remaja
1993–2005 Torino
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2005 Internazionale 0 (0)
2005–2007 Treviso 43 (11)
2007–2008 Cagliari 32 (10)
2008–2009 Internazionale 0 (0)
2008–2009 Cagliari (silihan) 36 (14)
2009–2012 Genoa 10 (2)
2009–2010 Atalanta (silihan) 12 (1)
2010–2011 Cagliari (silihan) 37 (8)
2011–2012 Bologna (silihan) 32 (5)
2012– Bologna 0 (0)
Tim nasional
2004 Italia U-17 2 (0)
2004–2005 Italia U-18 5 (2)
2005–2006 Italia U-19 3 (0)
2006–2007 Italia U-20 4 (1)
2007–2009 Italia U-21 18 (11)
2008 Italia U-23 4 (1)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 12 Agustus 2012.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 26 June 2009


Robert Acquafresca (palafalan jroning basa Italia: [ˈrɔbert akkwaˈfreska]) (lair ing Turin, 11 September 1987; umur 27 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Italia sing main kanggo klub Bologna, lan biasa main ing posisi penyerang.

Acquafresca miwiti karir junioré ing klub Torino salanjuté miwiti karir senioré ing klub Internazionale. Sempet pindah ing Treviso lan Cagliari sadurungé gabung lan bali ing Internazionale. Sempet uga disilihaké ing Cagliari salanjuté pindah ing Genoa[1][2] sing njilihaké ing Atalanta, Cagliari lan Bologna. Tekan ing sawijining dina gabung kanthi permanèn karo Bologna ing taun 2012.[3]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Diego Milito signs for Inter", inter.it, August 2010. diaksès tanggal 30 June 2009. 
  2. ^ "Milito-Thiago, oggi si chiude con un incontro Moratti-Preziosi", La Gazzetta dello Sport, 19 May 2009. diaksès tanggal 23 May 2010. (Italian) 
  3. ^ "Calciomercato Genoa, il Bologna riscatta Acquafresca", calciomercato.it, 19 June 2012. diaksès tanggal 12 August 2012. (Italian) 

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Robert_Acquafresca&oldid=835747"