Robatal, Sampang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Robatal
Kabupaten
Kabupaten Sampang
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Robatal iku salah siji kecamatan ing kabupaten Sampang, Madura - Jawa Timur.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Sampang
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Robatal,_Sampang&oldid=853584"