Republik Dominika

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Republik Dominika iku sawijining negara kapuloan ing Karibia. Ibu kuthané yaiku ... Negara iki nduwé pedunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Republik_Dominika&oldid=840208"