Randy Pangalila

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Randy Pangalila
Lair 19 Oktober 1990 (umur 24)
Flag of Indonesia.svg Surabaya, Indonesia
Pagawéyan aktor
Wong tuwa Agatha (ibu)

Randy Pangalila (lair ing Surabaya, Jawa Timur, 19 Oktober 1990; umur 24 taun) yaiku pemain sinetron Indonesia.[1] Randy Pangalila duwéni katurunan Belanda, Manado, lan Jawa.[1] Randy wiwit dikenal nalika main ing sinetron Cinta Fitri.[1] Sadurungé main sinetron, Randy miwiti kariré dadi modhel. Saliyané iku Randy duwéni bakat nyanyi lan dadi anggota Eleven Band.[1] Randy Pangalila misuwur kanthi tembang kang irah-irahané Bertahan.[1] Randy Pangalila uga mélu nyayi ing tetembangan film Oh Baby kanthi nyanyekake tembang Lewat Semesta lan Tanpamu Ku Tak Bisa.[1] Nalika taun 2008 Randy Pangalila akting karo Cinta Laura.[1] Ing taun kang padha, Randy Pangalila dikancani karo ibuné kang jenengé Agatha melu acara Supermama Selebconcert Musim kang pisanan. [1]Ananging Randy lan ibuné ora bisa tekan babak Grand Final lan metu nalika tanggal 12 Februari 2008.[1]

Saliyané akting, Randy duwéni karir ing musik.[1] Dheweke iki uga nduwe band kang aran Ekklasia.[1] Ora let suwé, Randy ing band Ekklasia, banjur nggawé album perdana kanthi ngrembug babagan katresnan.[1][2][3]

Filmografi[sunting | sunting sumber]

  • Oh Baby (2008)
  • Kutukan Suster Ngesot (2009)
  • Saya Cinta, Bajingan (2009)
  • Pasangan Romantis (2010)
  • Tiga Cinta (2010)

Sinetron[sunting | sunting sumber]

Sinetron kang dibintangi Randy Pangalila.[1]

Lagu[sunting | sunting sumber]

Lagu kang dinyanyékaké Randy Pangalila.[1]

  • Lewat Semesta
  • Tanpamu Ku Tak Bisa


Chatetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n (id)selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 8 Juli 2011)
  2. ^ (id)Donita Akui Seminggu Menjomblo KapanLagi.com(dipunundhuh tanggal 8 Juli 2011)
  3. ^ (id)Randy Pangalila Temukan Pengganti Donita KapanLagi.com(dipunundhuh tanggal 8 Juli 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Randy_Pangalila&oldid=839813"