Ramciel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ramciel utawa uga tinulis Ramshiel iku sawijining kutha ing Sudan Kidul, ing negara bagéyan Lakes. Kutha iki bakal nggantèkaké Juba minangka ibukutha Sudan Kidul amarga dianggep luwih cocog awit papané ana persis ing tengah-tengah negara.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ramciel&oldid=833063"