Rakhi Sawant

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rakhi Sawant
Lair Neeru Sawant
25 November 1978 (umur 35)
Badarpur
Pakaryan Dancer, Actress

Rakhi Sawant (राखी सावंत) lair tanggal 25 November 1978 (umur 35). Dheweke kuwi aktris saka India.[1] Dheweké anak saka pasangan Jaya Bagdi lan Sawant, polisi ing Kantor Polisi Worli.[1] Sawant mbiyené sekolah ing SMA Golklibai ing Ville Parle, Mumbai kang nuli nerusaké sekolahé ing Mithibai College.[1] Dheweké kuwi sadhulur enimé sutradara Rakesh Sawant lan aktris Usha Sawant.[1]

Sasuwené sekolah ing SMP, dheweké ditawani njupuk bageyan ing pertunjukkan tarian ing film JORU KA GHULAM.[1] Nuli dheweké olih kawigaten luwih ing film CHURA LIYAA HAI TUMNE. Ing film kasebut dheweké nampilaké Mohabbat hai mirchi.[1] Dheweké uga metu ing film-film liyané, kaya MAIN HOON lan DIL BOLE HADIPPA![1]

Sadhurungé dheweké tau njalin sesambungan karo Abhishek Avasthi lan njupuk bageyan ing film kang judulé NACH BALIYE 3.[1] Nalika Juni 2006, Mikha Singh, yakuwi musisi, konangan ngambung dheweké ing acara ulang tauné kang pungkasané dadi omongan ing media.[1] Nalika taun 2010, Sawant ngluncuraké acara reality showRakhi Ka Swayamwar. Ing acara kasebut, dheweké ngrencanaké seleksi calon garwané ing mangsa ngarep.[1]

Ing taun 2011, dheweké kang seneng karo Baba Ramdev, mutusaké kanggo ngundhang ing acarané.[2] Dheweké seneng lan anduweni cita-cita ngawini Baba Ramdev[2] amarga Baba anduweni weteng kang rata lan fisiké kang apik.[2] Amarga omongané kasebut, dheweké dikira guyonan karo publik.[2]

Film lan Serial TV[sunting | sunting sumber]

Kang tau dibintangi dening Rakhi Sawant[1]:

  • 1999 DIL KA SAUDA
  • 1999 JORU KA GHULAM
  • 1999 KURUKSHETRA
  • 2000 JIS DESH MEIN GANGA REHTA HAIN
  • 2001 EHSAAS: THE FEELING
  • 2002 NA TUM JAANO NA HUM
  • 2003 CHURA LIYAA HAI
  • 2004 GAMBEERAM
  • 2004 PAISA VASOOL
  • 2004 MASTI
  • 2004 MAIN HOON NA
  • 2004 7 CHYA AAT GHARAT (MARATHI)
  • 2005 MUMBAI EXPRESS
  • 2005 KHAMOSHH... KHAUFF KI RAAT
  • 2005 EK KHILADI EK HASEENA
  • 2006 MALAMAAL WEEKLY DAN BIGG BOSS
  • 2007 SHOOTOUT AT LOKHANDWALA
  • 2007 JOURNEY BOMBAY TO GOA: LAUGHTER UNLIMITED
  • 2007 NACH BALIYE 3
  • 2007 BUDDHA MAR GAYA
  • 2008 1920, GUMNAAM: THE MYSTERY
  • 2008 10 KA DUM
  • 2008 KRAZZY 4
  • 2009 MAREGA SALAA
  • 2009 MUTTHIRAI
  • 2009 DIL BOLE HADIPPA!
  • 2009 RAKHI KA SWAYAMWAR
  • 2009 PATI
  • 2010 ZARA NACHKE DIKHA
  • 2010 RAKHI KA INSAAF

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Rakhi Sawant ing Wikimedia Commons.
  1. ^ a b c d e f g h i j k (id)biografi Rakhi Sawant dipununduh tanggal 25 Agustus 2011
  2. ^ a b c d (id)berita Rakhi Sawant dipununduh tanggal 25 Agustus 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rakhi_Sawant&oldid=880731"