Rajawana, Karangmoncol, Purbalingga

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Rajawana

Peta lokasi Désa Rajawana
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Purbalingga
Kecamatan Karangmoncol
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -


Rajawana iku salah sawijining désa ing Kecamatan Karangmoncol, kabupatèn Purbalingga, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki jembaré: - km2 kanthi pedunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Karangmoncol, Purbalingga, Jawa Tengah

Désa: Baleraksa | Grantung | Karangsari | Kramat | Pekiringan | Pepedan | Rajawana | Sirau | Tajug | Tamansari | Tunjungmuli