Raijua, Kupang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Raijua

Peta lokasi Kecamatan Raijua
Provinsi Nusa Tenggara Wétan
Kabupatèn Kupang
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Raijua iku salah sijining kecamatan neng Kabupatèn Sabu Raijua provinsi Nusa Tenggara Wétan.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Sabu Raijua
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Raijua,_Kupang&oldid=811815"