Radomsko

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Radomsko
POL Radomsko COA.svg
Lambang Radomsko
Radomsko Mapa1.png
Lokasi Radomsko
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lodz
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Radomsko
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Radomsko iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Radomsko&oldid=807145"