Radja Nainggolan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Radja Nainggolan
Radja Nainggolan.JPG
Informasi pribadi
Tanggal lair 4 Mei 1988 (umur 26)
Papan lair Antwerpen, Belgia
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)
Posisi pamain Gelandang
Informasi klub
Klub saiki Cagliari
Nomer 4
Karir remaja
2000–2005 Germinal Beerschot
2005–2007 Piacenza
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2007–2010 Piacenza 71 (4)
2010 Cagliari (silihan) 7 (0)
2010–2012 Cagliari 73 (3)
Tim nasional
2004 Belgia U-16 1 (0)
2007 Belgia U-19 2 (0)
2007–2010 Belgia U-21 13 (1)
2009– Belgia 3 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 00:00, 21 Mei 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 16:17, 31 Mei 2012 (UTC)


Radja Nainggolan (lair ing Antwerpen, Belgia, 4 Mei 1988; umur 26 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan kewarganegaraan Belgia sing saiki main kanggo klub Cagliari, Italia. Radja Nainggolan yaiku kembar dampit kanthi sedulur sing jenengé Riana lan putra saka pasangan Marius Nainggolan lan Lizi Bogaerd, wong Belgia. Ing umur 11 taun, Radja wés ditarik ing Germinal Beerschot. Wong sing dhuwuré 177 cm iki sempet dadi top scorer ing liga Belgia kasebut.

Petang taun salanjuté ing taun 2005, Radja ditarik saka Germinal Beeschot ing Piacenza, bareng Didier N'Dagano. Ing wektu kuwi panjenengané ditawari kontrak rong taun.[1] Nainggolan nyatetaké debut internasional nalika ngadepi Chile ing Piala Kirin tanggal 29 Mei 2009. Wiwit 2010 Radja Nainggolan pindah saka Piacenza pinuju Cagliari.[2]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Radja_Nainggolan&oldid=839992"