RTECS

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Registry of Toxic Effects of Chemical Substances (RTECS) iku sawijining database sing ngamot informasi tingkat bebaya racun ( toxicity), sing diimpun saka literatur èlmiah kauka tanpa rujukan marang kasahihané utawa pigunané saka studi sing dilapuraké. Nganti taun 2001 database iki direksa déning US National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH) minangka publikasi bébas. Saiki database kaasebut direksa déning sawiji parusahan swasta Symyx Technologies lan kudu mbayar utawa langganan.

Isi[sunting | sunting sumber]

Enem tipe data bebaya racun sing ana ya iku:

  1. Iritasi primèr
  2. Èfèk mutagenik
  3. Èfèk Réproduktif
  4. Èfèk kanker
  5. Bebaya racun akut
  6. Bebaya racun multiple dose liyané


Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=RTECS&oldid=832907"