Réyong

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Réyong

Reyong yaiku salah sawijining ricikan kang ana ing Gamelan Bali.[1] Wujud utawa bentuk saka ricikan réyong kuwi persis kaya bonang, nanging cara nata ricikané béda karo bonang ing gamelan jawa.[1] Cara nata ricikan réyong dijèjèr dawa, trus sak ora-orané sing nabuh kudu wong papat.[1]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c (id)Gamelan(13 Agustus 2012)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Réyong&oldid=834136"