Rèncèk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Rencek yaiku cawang-cawang cilik ing wit-witan kekayon. Cawang kang nduweni ukuran gedhe lan langsung thukul saka tunggul wit kaarani pang.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rèncèk&oldid=854668"