Queen In-Hyun's Man

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Queen In Hyun’s Man
QueenInhyunsMan.jpg
cover
Jeneng liya 인현왕후의 男子
Genre Fantasi, Romantis, komedi
Format Sérial tivi
Panulis Song Jae-Jung
Sutradara Kim Byung-Soo
Paraga Ji Hyun-woo
Yoo In-na
Negara Korea Kidul
Basa Korea Kidul
Gunggung épisode 16
Prodhuksi
Lokasi Seoul, Korea Kidul
Sinematografi Tvn
Susunan kamera Tvn
Durasi Rabu tekan Kamis wektu Korea Kidul
Parusahan prodhuksi CJ E&M Corporation
Distributor Tvn
Siaran
Saluran asli Tvn
Format audio Stereo
Dolby Digital 5.1
Tayang perdhana 18 April 2012 (2012-04-18)
Tayang perdhana 18 April 2012 (2012-04-18) – 7 Juni 2012 (2012-06-07)
Kronologi
Diawali déning Twelve Men in a Year
Diterusaké déning I Need Romance 2012

Queen In-Hyun's Man yakuwi drama anyar taun 2012 kang ditayangaké ing stasiun TV Tvn. Drama iki diproduksi déning CJ E&M Corporation. Paraga sinétron yaiku Ji Hyun-woo lan Yoo In-na kang ditulis déning Song Jae-Jung. Duwéni latar ing tahun 1694 lan 2012

Alur Crita[sunting | sunting sumber]

Drama komedi romantis sarjana krajan Joséon taun 1694 kang teko ing jaman modern taun 2012. Kim Boong Do kepingin mbaléko Ratu In Hyun kang diganti lan dbrukno saka posisi Permaisuri Raja Sukjong. Nanging ing taun 2012 Séoul, Kim Boong Do kétému karo Choi Hee Jin, yakuwi artis kang durung terkenal wéktu iku paragake drama dadi Ratu In Hyun.[1]

Paraga[sunting | sunting sumber]

Paraga Peran
Ji Hyun Woo Kim Boong Do
Yoo In Na Choi Hee Jin
Kim Jin Woo Han Dong Min
Ga Deuk Hi Jo Soo Kyung
Park Young Rin Yoon Na Jung
Jo Dal Hwan Chun Soo
Uhm Hyo Sup Min Ahm
Lee Kwan Hoon Ja Soo
Jin Ye Sol Yoon Wol
Ji Nam Hyuk Han Dong
Seo Woo Jin King Sukjong
Kim Hae In Queen In Hyun
Choi Woo Ri Jang heebin
Kim Won Hae Officer Hong
Kim Kyul Young Myung

Soundtrack[sunting | sunting sumber]

OST Part 1[sunting | sunting sumber]

  • Rilis: 14 April 2012
  • Label Perekam: CJ E&M
  • Produser: tvN
  • Basa: Korean

[2]

No. Judhul Panulis lirik Penyusun musik Artists Durasi
1. Untitled (You've Come)       03:10
2. "지금 만나러 갑니다" (I'm Coming To See You) 노는 어린이 노는 어린이 덕환 (Duk Hwan) 03:18
3. "그대가 왔죠(Inst.)" (You've Come(Inst.))   정호규, Pabaki, Mr.Sync   03:10
4. "지금 만나러 갑니다(Inst.)" (I'm Coming To See You(Inst.))   노는 어린이   03:18
Durasi Total:
12:56

OST Part 2[sunting | sunting sumber]

  • Released: April 25, 2012
  • Record label: CJ E&M
  • Producer: tvN
  • Language: Korean

[3]

No. Judhul Panulis lirik Penyusun musik Artists Durasi
1. "꼭 한번" (Just Once) 영재, 민연재 영재, 배기필 영재 (Young Jae of 4Men) 03:35
2. "꼭 한번(Inst.)" (Just Once(Inst.))   영재, 배기필   03:35
Durasi Total:
07:10

OST Part 3[sunting | sunting sumber]

  • Released: May 02, 2012
  • Record label: CJ E&M
  • Producer: tvN
  • Language: Korean

[4]

No. Judhul Panulis lirik Penyusun musik Artists Durasi
1. "같은 하늘 다른 시간에" (Same Sky, Different Time) 조현주 김도형 주희 (Joo Hee of 8Eight) 03:40
2. "같은 하늘 다른 시간에(Inst.)" (Same Sky, Different Time(Inst.))   김도형   03:40
Durasi Total:
07:20

Referensi[sunting | sunting sumber]