Pyotr Krasnov

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ataman Pyotr Krasnov

Pyotr Nikolayevich Krasnov (Basa Rusia: Петр Николаевич Краснов, { 22 September 1869 - 17 Januari 1947), kuwi sawijining Letnan Jenderal ing dines kemiliteran Rusia ing mangsa revolusi Rusia ing taun 1917lan uga minangka salah siji pemimpin kontra-revolusi . Krasnov uga dikenal kanthi jeneng Inggris Peter Krasnov.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pyotr_Krasnov&oldid=825548"