Putri Raemawasti

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Putri Raemawasti

Putri Raemawasti yaiku pemenang Puteri Indonesia 2007 wakil saka propinsi Jawa Timur. [1]Nalika kuwi Duma Riris Silalahi (Sumatera Utara), ana ing posisi Runner Up 1 lan Ika Fiyonda Putri (Jakarta 4) ing posisi Runner Up 2. Dheweke lair ing Blitar, Jawa Timur, 5 Desember 1986. [1] Sawise dadi pemenang, dheweke duwe hak makili Indonesia ing ajang Indonesia ing ajang Miss Asia Pacific International 2008 lan Miss International 2008. [1] Dene Runner Up 1 lan 2 duwe hak maju ing Miss Asia Pacific International 2008 lan Miss International 2008. [1] Putri entuk tugas majokake perdagangan, seni, lan budaya, kaya tugas-tugas kang wis diwenehake Putri Indonesia sadurunge.[1] Dheweke entuk fasilitas kanggo ndukung kegiatane yaiku omah dinas lan kendaraan. [1] Nalika kuwi dheweke isih dadi mahasiswa Institut Teknologi Surabaya (ITS) jurusan Teknik Industri angkatan taun 2005. Dheweke sekolah SMA ana ing kutha Blitar, Jawa Timur.[1] Saliyane dadi Puteri Indonesia, dheweke uga dadi duta kampanye konsumsi endhog nasional.[2]

Sing mengku  sadurungé:
Agni Pratistha
Puteri Indonesia
2007
Diganti déning:
Zivanna Letisha Siregar
Sing mengku  sadurungé:
Dayana Mendoza
Miss Indonesia Universe
2008
Diganti déning:
Maria Venus Raj


Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g (id)kapanlagi.com Diundhuh tanggal 9 Agustus 2011
  2. ^ (id)antarajawabarat.com Diundhuh tanggal 11 Agustus 2011

ď

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Putri_Raemawasti&oldid=832047"