Purwadadi, Grobogan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Purwadadi

Peta lokasi Kecamatan Purwadadi
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Grobogan
Jembar wewengkon ---;
Cacah pedunung ---jiwa
 - Kapadhetan --- jiwa/km2
Desa/kelurahan ---/---

Kecamatan Purwodadi iku salah siji kecamatan ing kabupaten Grobogan, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Candisari
  2. Cingkrong
  3. Danyang
  4. Genuksuran
  5. Kalongan
  6. Kandangan
  7. Karanganyar
  8. Kedungreja
  9. Kuripan
  10. Nambuhan
  11. Ngembak
  12. Nglobar
  13. Ngraji
  14. Puloreja
  15. Purwadadi
  16. Putat
  17. Warukaranganyar


 

Purwadadi, Grobogan, Jawa Tengah

Désa-désa: Candisari | Cingkrong | Danyang | Genuksuran | Kalongan | Kandangan | Karanganyar | Kedungreja | Kuripan | Nambuhan | Ngembak | Nglobar | Ngraji | Puloreja | Purwadadi | Putat | Warukaranganyar